הידעתם איך קוראים למרפאות בסין? קוראים להם קופת בריאים.
שם רופא טוב נחשב זה שאין לו לקוחות חוזרים, כי שם אריכות ימים היא דבר שבשגרה.
שם משלמים למטופל אם הרופא לא הצליח בטיפול.
ואיך בארץ קוראים למרפאות? – קופת חולים.
במחקרים שנעשו מתברר שאחוז החולים וצרכני התרופות כאן בארץ הוא הגבוה ביותר בעולם המערבי, נוסיף לזה את המתח ואת הלחץ בו אנחנו חיים מדי יום ביומו והנה עוד סיבה לתרופות, הפעם של תרופות נוגדות חרדה ודיכאון. לא משנה אם הרופאים נותנים מרשמים בקלות או שלחולים יש רף נמוך לכאב.
הנה דרך אחרת לטיפול, בלי תרופות וזוהי שיטת הפנג שוואי.
לשיטה הזו יש נוסחה שנקראת "כוכבים המעופפים". נוסחה זו מדברת על פוטנציאל המבנה הנבדק ועל אזורים מסוימים בבית, שמאתגרים יותר בתחום הבריאות או הזוגיות או ההכנסה. יש אזור שיש בו יותר חיכוכים, יש אזור שבו חולים יותר, יש אזור שבו נחוש עיכובים בתוכניות או בהכנסות ויש, כמובן, גם אזורים טובים, איזור שבו הזוגיות טובה ואיזור שבו מצליחים יותר או איזור שבו אחוזי ההחלמה גבוהים. יש מחזוריות והאזורים האלה בבית משתנים כל שנה.
לפי נוסחה זו אנחנו יכולים לנטרל השפעה רעה או לחזק את השפעת הכוכבים וכך לקבל את במיטב מהבית.
שיטה נוספת היא מפה אסטרולוגית, שנקראת "ארבע עמודי גורל" והיא מראה את פוטנציאל הבריאות, הזוגיות והשפע של בעל המפה ואיך הוא יכול למנף אותו, עד לרמת איזה סוג אוכל מתאים לו, מהם הצבעים שמאזנים אותו, באיזה כיוונים לשהות ואפילו מהו הייעוד שלו ואיזה מקצוע מתאים לו.
שתי השיטות מצריכות יועץ פנג שוואי מקצועי, אבל יש עוד שיטה שהיא קלה ליישום והיא שימוש בסימבולים מעולם הטבע. כי למוח קל יותר לקלוט ולפרש משמעות של סמלים ותפקודם. יעילות הסימבולים גוברת כאשר מבינים את משמעותם האמיתית. הם פועלים על התת מודע ויוצרים שינוי עמוק. למשל צפרדע שיושבת על מטילי כסף ובפיה מטבע – סימבול לשפע. לא באמת הצפרדע תביא כסף אם לא נעשה כלום. אבל אם כל בוקר ניקח את המטבע בכיס ונצא לעבודה וכשנחזור נחזיר אותה לפיה של הצפרדע זה פועל על התת מודע שעלינו לצאת ולהרויח או למשל זוג ברווזים מנדריניים – סמל לזוגיות. בטבע הברווזים שומרים אמונים זה לזה ולכן הם הפכו סימבול לזמן ולשמר זוגיות. סידור ומיקום נכון של הפריטים בבית גם הוא יביא איזון והצלחה לטובת הדיירים בבית.
כולנו משתמשים בסימנים: הנצרות משתמשת בסמל הצלב , היהדות במגן הדוד וגם הסינים. הם זיהו עוד מימי קדם סוגים שונים של טליסמנים כאמצעי ריפוי למחלות ועד היום אנחנו משתמשים בהם בהצלחה.